Historie

  • Premium
  • kleur
    6090
  • patroon
    Rechte plank
  • uitstraling
    Hout
beschikbare kleuren
meer informatie
bestel staal

constante stroom van productontwikkeling

Het merk Therdex ontstond in 2009. Juist in de periode dat PVC vloeren bekendheid begonnen te krijgen. Direct werden alle pijlen gericht op productontwikkeling. Met het besef dat écht mooie producten het verschil maken. Producten die de sfeer van het materiaal voelbaar en zichtbaar overbrengen. Met de voordelen van PVC!

Brede, lange planken. Dat was een eerste ontwikkeling, zo’n 10 jaar geleden. Inmiddels achterhaald; nieuwe ontwikkelingen volgden snel. Een echt goede collectie visgraat vloeren, die wij steevast Herringbone Series noemen. Een collectie waarbij de plankformaten precies kloppen. Zoals het hoort. 

Recent volgde de Hongaarse Punt. Of liever gezegd: De Therdex Chevron Series. Qua productontwikkeling een forse uitdaging. Het resultaat mag er zijn. Van Therdex mag variatie verwacht worden. Zo ontwikkelen we de Chevron Series niet op zichzelf; we ontwikkelden meteen een visgraat en grote plank in dezelfde lijn. Kortom: Alle mogelijkheden om de ruimte het juiste karakter te geven!

pvc vloeren

Rond 2005 kregen PVC vloeren enige bekendheid. Met vallen en opstaan, zoals dat gaat met nieuwe producten. 

Vanuit een diversiteit aan ontwikkelingen startte Therdex in 2009 de echte commerciële activiteiten. Met succes!

ontwikkelingen

De uitstraling van hout of steen, met de voordelen van een PVC vloer. Eigenlijk moet je aan de plank of tegel niet kunnen zien dat het een PVC Vloer is. Zo natuurgetrouw! 

 

design en collectie

Inmiddels heeft Therdex een bekende plaats gekregen in de wereld van PVC Vloeren. 
Gebaseerd op constante productvernieuwing. De collectie kenmerkt zich door evenwicht en maximale variatie. Zowel in kleur als patronen. Soms met extreme creaties, zoals bijvoorbeeld de Design Series.

modular

De nieuwste ontwikkeling lanceerden we op het gebied van modulaire vloeren. Een separaat concept wat gericht is gebruik en hergebruik. Daarom wordt dit de Modular collectie genoemd. Bestaande uit tapijttegels, RigidClick PVC en LooseLay tegels en planken

herringbone

De perfecte visgraat vloer. Misschien wel de belangrijkste ontwikkeling van de afgelopen vijf jaar. 

Therdex werd bekend en bemind. De ontwikkelingen volgenden elkaar snel op.

chevron

De perfecte verbeelding van natuurlijk, onbehandeld eiken. Dé introductie van 2019. 

Voor maximale variatie presenteerden we in dit concept drie mogelijkheden: hongaarse punt, visgraat en standaard planken

modular

Gericht op tijdelijke interieurs, of juist snel handelen. We introduceerden een modur collectie. Voor elke situatie en omgeving het juiste product. 

Tapijttegels, en PVC als LooseLay of Rigid Click.