De 10 Therdex voordelen

het geheim van therdex

De mooiste vloer met alle voordelen van een PVC vloer.
Kort samengevat in “de-10-therdex-voordelen”. Lekker overzichtelijk. 

 

zeer natuurgetrouwe dessins

Een rustige eiken vloer? Of wat te denken van beton of leisteen? Zowel print als afwerking zijn belangrijk bij een PVC vloer.

EIR (registered embossed)
Dit staat voor de
zeer verfijnde techniek om ervoor te
zorgen dat de houtstructuur tastbaar
aanwezig is.

Vraag de stalen gratis aan en
voel en beleef hoe natuurgetrouw een
Therdex vloer is.

bio weekmakers (ftlaatvrij)

We raken er niet over uitgepraat. De PVC vloer zonder ftlaten en voorzien van bioweekmakers. 

Dat geeft een vertrouwd gevoel. Lees hier ons hele verhaal over duurzaamheid.

onderhoudsarm

Gemak dient de mens. Niemand die dat ontkennen zal. De Therdex PVC vloeren zijn standaard voorzien van een harde, matte PU laag. Schuren, lakken of oliën is verleden tijd. Stofzuigen en/of dweilen is voldoende. Makkelijker kan het toch niet!

lange levensduur

Met een Therdex vloer ben je verzekerd van kwaliteit. Daarom faciliteren we op allerlei mogelijkheden inspiratie en bieden we een gratis stalenservice. Zodat je zeker weet dat de juiste keuze gemaakt wordt. Je kiest immers voor de lange termijn

breed toepasbaar

Therdex PVC Vloeren zijn ongevoelig voor vocht en ook toepasbaar in combinatie met vloerverwarming. Daarom kunnen deze vloeren bijna in alle ruimtes toegepast worden. 

Enkele voorbeelden van veelgebruikte toepassingen: Woonkamer, douche / badkamer*, retail, keuken, kantoor, gezondheidszorg, slaapkamer, onderwijs, showrooms, etc.

Mocht u vragen of twijfel hebben over de toepasbaarheid in een bepaalde ruimte, neem dan contact op met de Therdex servicedienst.

* bij gebruik in natte ruimtes gelden er afwijkende lijmvoorschriften.

geschikt voor vloerverwarming

Een PVC vloer komt helemaal tot z’n recht in combinatie met vloerverwarming. Wat een comfortabele vloer als deze gelijkmatig verwarmd wordt. Warm, huiselijk en stijlvol. Tegelijk heel eenvoudig te onderhouden. 

Meer weten over de adviezen en regels rondom vloerverwarming? Download het legadvies.

geen streepvorming

Met een Therdex PVC vloer heb je geen last van streepvorming. Stoeiende kinderen, of rubber van een schoenzool is verleden tijd. Mocht er een streep ontstaan dan is deze gemakkelijk weg te poetsen.

aangename demping loopgeluid

Dempen van loopgeluid staat synoniem aan wooncomfort. Hout en laminaat “klost” als je erover loopt.
Een Therdex PVC vloer dempt het loopgeluid. Bij toepassing in een appartement is dit zelfs een vereiste. Een Therdex PVC vloer dempt loopgeluid met ca. 5 dB(A).

harde, matte PU-beschermingslaag

De PU beschermingslaag staat voor duurzaamheid. Een harde PU laag maken is niet moeilijk. De combinatie van een harde PU laag en matheid is de uitdaging. Iets wat bij een Therdex PVC vloer is gelukt. De vloer komt met deze combinatie het beste tot zijn recht. Zichtbaar en voelbaar.

maar liefst 15 jaar garantie

Hoe bewijs je dat een Therdex PVC vloer een kwaliteitsvloer is? Door dit gewoon te garanderen! Op elke Therdex vloer krijgt u 15 jaar garantie*.

* Dit geldt voor alle series met uitzondering van de Therdex Basic (2mm). Hiervoor geldt een garantieperiode van 10 jaar.

15041 - original

Een fantastisch voorbeeld van EIR (registered embossed). Alle facetten komen perfect tot uiting in dit robuuste design.

6541 - chevron

Dé verbeelding van de juiste, natuurlijke eiken vloer. Een rustiek exemplaar. Uitgewerkt in hongaarse punt, visgraat en gewone planken.

modular

Tijdelijke ruimte? Snel veranderen? Of bijvoorbeeld een pop-up store? Maak eens met de mogelijkheden van de modular collectie.