Historie

constante stroom van productontwikkeling

Therdex PVC vloeren ontstond in 2009. Juist in de tijd dat PVC vloeren bekendheid begonnen te krijgen. Alle pijlen werden gericht op productontwikkeling met als doel om met Therdex PVC vloeren het verschil te maken. Vloeren die de sfeer van het materiaal voelbaar en zichtbaar overbrengen.

Brede, lange planken was één van de eerste ontwikkelingen bij Therdex PVC vloeren. Ontwikkelingen volgden snel. Zo kwam er een collectie visgraatvloeren; de Herringbone Series.

Snel daarop volgde de Hongaarse punt. Op het gebied van productontwikkeling een forse uitdaging. Het resultaat mag er zijn; de Chevron Series.

Van Therdex mag variatie verwacht worden. Niet alleen de Chevron Serie ontstond maar ook een visgraat en brede plank in dezelfde lijn. Kortom: alle mogelijkheden om elke ruimte het juiste karakter te geven.

ontwikkelingen

Rond 2005 kregen PVC vloeren enige bekendheid. Vanuit een diversiteit aan ontwikkelingen en testen startte Therdex PVC vloeren in 2009 de commerciële activiteiten.

pvc vloeren

De uitstraling van hout of steen is terug te vinden in een PVC vloer. Met een Therdex PVC vloer is er geen onderscheid te zien tussen hout of steen. Zo natuurgetrouw!

design en collectie

Inmiddels heeft Therdex een bekende plaats gekregen in de wereld van PVC vloeren. Dat is ontstaan door een constante vernieuwing van de producten. De collectie kenmerkt zich door basics en maximale variatie. Zowel in kleuren als in patronen.

modular

De nieuwste ontwikkeling lanceerden we op het gebied van modulaire vloeren. Een separaat concept wat gericht is gebruik en hergebruik. Daarom wordt dit de Modular collectie genoemd. Bestaande uit tapijttegels, RigidClick PVC en LooseLay tegels en planken

herringbone

De perfecte visgraat vloer. Misschien wel de belangrijkste ontwikkeling van de afgelopen vijf jaar. 

Therdex werd bekend. De ontwikkelingen volgden elkaar snel op.

chevron

De perfecte verbeelding van natuurlijk, onbehandeld eiken. Dé introductie van 2019. 

Voor maximale variatie presenteerden we in dit concept drie mogelijkheden: hongaarse punt, visgraat en standaard planken

modular

Gericht op tijdelijke interieurs, of juist snel handelen. We introduceerden een modur collectie. Voor elke situatie en omgeving het juiste product. 

Tapijttegels, PVC als LooseLay of Rigid Click.